Contabilitate si Audit Financiar


MondoFinTax este o companie cu capital românesc, înfiintata în anul 2012, specializata în consultanta de afaceri, care ofera clientilor sai servicii de mare utilitate pentru activitatea acestora:
– consultanta pentru diminuarea riscului comercial
– consultanta pentru obtinerea de credite bancare
– servicii de contabilitate si consultanta in domeniu fiscal
– servicii de audit si evaluari

Consultanta pentru diminuarea riscului comercial asigura prevenirea aparitiei creantelor comerciale, conceperea contractelor cu clauze asiguratorii, alegerea instrumentelor de plata celor mai sigure, urmarirea încasarii facturilor, recuperarea debitelor anterioare începerii colaborarii cu firma noastra.
Consultanta pentru obtinerea de credite bancare se face cunoscând foarte bine produsele acestor banci, putem recomanda clientilor nostri creditul cel mai adecvat nevoilor acestora, întocmim dosarul conform cerintelor fiecarei banci si îl prezentam spre aprobare, scutind astfel clientii de toata bataia de cap. Dosarele prezentate de noi sunt analizate cu prioritate si aprobate în cel mai scurt timp.
Servicii de contabilitate si consultanta fiscala consta in contabilitate, revizie contabila, consultanta fiscala; tinerea sau organizarea contabilitatii; intocmirea situatiilor financiare individuale si consolidate; efectuarea de analize economico-financiare; efectuarea de expertize contabile ; intocmirea de contestatii fiscale; reprezentarea clientilor cu ocazia inspectiilor fiscale.

Servicii de audit si evaluari consta in realizarea de misiuni de audit  financiar si statutar.

Misiunea noastra este aceea de a-i ajuta pe clienti sa depaseasca problemele consumatoare de timp si resurse, folosind cunostintele si experienta acumulate si conform legislatiei romanesti in vigoare.